◊ Over mij ◊

Hoi!

Ik ben Dagmar, 22 jaar en ik ben in januari 2016 begonnen met bloggen. Ik ben helemaal verslaafd aan YA-boeken en dat uit ik hier op Lees en Droom: mijn eigen boekenblog!

Mijn hobby's zijn: lezen (natuurlijk), schrijven, films kijken, presenteren, acteren en spelletjes spelen.

Ik ben op dit moment bezig met een studie Journalistiek. Dat vind ik super leuk, omdat je heel veel bezig bent met schrijven en dat is natuurlijk één van de leukste dingen die er is! ;)

Mijn favoriete schrijver: Becky Albertalli

Favoriete genre: contemporary

Mijn favoriete quote:

     'I fell in love the way you fall asleep: slowely and then all at once'     

                           - The fault in our stars, John Green -

Bloggen vond ik eerst heel suf, maar toen ik meer blogs begon te bekijken, werd ik steeds enthousiaster. Toen heb ik de stap genomen om zelf te gaan bloggen. Over één van de leukste dingen die er is, namelijk lezen. Ik vind het super leuk om anderen enthousiast te maken over boeken en daar is dit de ideale plek voor.

Ik blog veel over boeken die ik heb gelezen. Voornamelijk Young-Adult. Je zult hier grotendeels boek-recensies tegenkomen. Soms plaats ik ook een recensie van films die ik heb gezien. Dat zijn meestal boek-verfilmingen. Ook kan je af en toe een boek-gerelateerd artikel tegenkomen. 

Sinds begin 2019 heb ik samen met Lucas een eigen boeken-podcast, BoekCast. We bespreken allemaal Young-Adult boeken. Alle informatie daarover kan je hier vinden.

Veel leesplezier!

Liefs, Dagmar

Volg mij ook hier!