◊ Boekblogs ◊

Young Adult Book Awards 2021

Ook dit jaar reik ik weer prijzen uit aan de beste boeken die ik las in 2021. Ben je benieuwd welke boeken in de prijzen vielen? Lees dan snel verder!

Young Adult Book Awards 2020

Ik heb veertig fantastische boeken gelezen dit jaar. Het leek me daarom leuk om wat prijzen uit te reiken aan een aantal boeken. Ik reik zes awards uit aan de selectie boeken die ik dit jaar gelezen heb. 

5 leukste boeken die ik las in 2019

Wat heb ik in 2019 een fantastische boeken mogen lezen. Echt bizar. In deze blogpost laat ik je zien welke vijf mijn favorieten zijn.

Nog maar drie boeken lezen!?

Stel dat je je hele leven nog maar drie verschillende boeken mag lezen. Op die vraag ga ik vandaag (zo goed als) proberen antwoord te geven. Wat doe ik mezelf aan, hoe ga ik ooit kunnen kiezen? We hebben het natuurlijk wel over boeken die ik dan iets van 500 keer zou moeten lezen… Help!

Onze eigen boeken-podcast!

WHAAA IK MAG HET EINDELIJK MET JULLIE DELEN! Samen met Lucas heb ik BoekCast opgericht, de eerste Nederlandse podcast voor en door jongeren! In de podcast bespreken we allemaal Young-Adult boeken.

10 favoriete schrijvers

Ik denk dat iedereen wel een lievelingsschrijver heeft. Ik namelijk ook. Ik vind heel veel schrijvers fantastisch, maar deze 10 springen er voor mij uit. Ik deel vandaag mijn 10 favoriete schrijvers met jullie.

10 mooiste covers

Ik ben vast niet de enige als ik zeg dat ik boeken weleens uitkies vanwege de cover. Een cover kan soms bepalen of je een boek wel of niet gaat lezen. Daarom deel ik vandaag met jullie mijn top 10 mooiste covers van boeken die ik gelezen heb. 

2017: mijn jaar in boeken

Het einde van 2017 is nabij en wat ging het snel zeg! En wauw, wat heb ik een prachtige boeken gelezen! Het was echt een fantastisch jaar. In deze blogpost laat ik je zien hoe mijn jaar verlopen is op het gebied van boeken.

10 leukste boeken die ik las in 2017

Het jaar 2017 is bijna afgelopen en wat heb ik een hoop fantastische boeken gelezen! In deze top 10 laat ik je zien wat mijn 10 favoriete boeken waren die ik in 2017 heb gelezen.

5 boeken die ik wil herlezen in 2018

Er zijn heel veel leuke boeken op de wereld en wat is er nu leuker dan nieuwe, geweldige boeken ontdekken? Maar sommige boeken zijn gewoon zo fantastisch dat je ze het liefste nog een keer wil lezen. Hier staan vijf geweldige boeken die ik zo leuk vind, dat ik ze in 2018 nog een keer wil lezen.

10 boeken die ik sowieso in 2018 wil lezen

Het jaar 2017 zit er alweer bijna op en daarom is het weer de hoogste tijd om te bedenken wat ik volgend jaar wil gaan lezen. Mijn to-read lijstje is behoorlijk lang (bijna 1000 boeken, oeps), maar er zijn een aantal boeken die ik echt heel graag wil lezen en het liefst ook zo snel mogelijk. Ik heb in ieder geval heel veel zin om nieuwe boeken te gaan lezen en vooral ook te ontdekken.