Recensie Aan alle jongens van wie ik hield

Titel: Aan alle jongens van wie ik hield

Schrijver: Jenny Han

Datum: 12-2-19

Cijfer: 8/10

Wie heeft al haar liefdesbrieven verstuurd?

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht... en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.
 
Ik heb aardig lang gewacht met het lezen van Aan alle jongens van wie ik hield. Dat kwam omdat ik dacht dat ik het geen leuk boek zou vinden. Ik dacht dat er in het boek alleen maar brieven werden geschreven en dat leek me echt heel saai.
 
Toen kwam deze zomer de film van het boek uit. Daar was ik toch wel heel benieuwd naar en iedereen was er ook helemaal enthousiast over. Dus ik dacht laat ik maar een poging wagen.
 
En ohhh WAT EEN GEWELDIGE FILM!!! Ik vond het echt fantastisch en Lara Jean bleef maar door mijn hoofd malen, ik kon het niet meer loslaten. Ik heb 's avonds de film gekeken en de volgende ochtend ben ik gelijk begonnen in het boek. En ook het boek was geweldig, nog geweldiger dan de film. Ik had het binnen één dag uit.
 
Door de korte hoofdstukken vlieg je echt door het boek heen. Ik kon het boek gewoon niet meer aan de kant leggen en wilde de hele dag alleen maar lezen. Elk moment dat ik het boek niet in mijn handen had, verlangde ik ernaar. Het heeft me echt uit mijn leesdipje gehaald. Het was zo heerlijk om weer eens een boek in één dag uit te lezen.
 
Ik moet wel zeggen dat het boek soms wel wat onrealistisch is. Vooral het aspect dat ze zich niet de hele tijd afvraagt wie de brieven heeft verstuurd. Daar zou ik alleen maar mee bezig zijn denk ik.
 
Het boek is wel best wel voorspelbaar. Ik zag veel dingen al wel van te voren aankomen. Maar toch vond ik het niet hinderlijk. Ik denk dat dat vooral komt omdat ik het deel wat ik al zag aankomen, heel erg leuk en schattig vond. Klinkt vaag ik weet het, maar anders moet ik spoileren haha. 
 
Ik heb dit boek in de zomer gelezen en dat was echt heerlijk. Aan alle jongens van wie ik hield is echt een boek waar je lekker mee kan ontspannen. Je hoeft er niet bij na te denken, dus als je daar behoefte aan hebt, is dit het ideale boek.
 
Aan alle jongens van wie ik hield was voor mij een hele grote verrassing. Mijn verwachtingen van te voren waren totaal niet realistisch. Echt een hele dikke aanrader voor iedereen!
 
 
Heb jij Aan alle jongens van wie ik hield gelezen? Laat hieronder weten wat jij ervan vindt!
 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.