15-2-19

Onze eigen boeken-podcast!

WHAAA IK MAG HET EINDELIJK MET JULLIE DELEN! Samen met Lucas heb ik BoekCast opgericht, de eerste Nederlandse podcast voor en door jongeren! In de podcast bespreken we allemaal Young-Adult boeken. Ik ben zo enorm enthousiast!!!

Lucas en ik zijn allebei echt verslaafd aan Young-Adults lezen, we discussiëren er vaak met elkaar over en we raden elkaar heel veel boeken aan. Een paar weken geleden zeiden we tegen elkaar: 'Hoe leuk is het om onze liefde voor boeken met de rest van Nederland te delen!?' En zo is het idee voor onze Young-Adult boeken-podcast eigenlijk geboren. 

Wees niet bang, deze blog zal gewoon actief blijven! Ik vind recensies schrijven, naast lezen natuurlijk, echt één van de leukste dingen die er is. Ik vind het super leuk om mensen enthousiast te maken over boeken en lezen in het algemeen. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen om over boeken te discussiëren en daarom hebben we BoekCast opgericht. 

Elke maand komt er een nieuwe aflevering online waarin we één Young-Adult boek bespreken. Ik kan alvast verklappen dat het boek dat in de eerste aflevering centraal staat, is: Wat als dit het is van Becky Albertalli en Adam Silvera! Vanmiddag om 15:00 staat hij online! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan gaan vinden!

In de podcast recenseren we het boek niet alleen, we praten ook over de cover, de schrijfstijl en bepaalde onderwerpen. We geven het boek natuurlijk ook nog een cijfer. 

Ik zou het super tof vinden als jullie onze podcast willen volgen! Je kan BoekCast volgen via social media (ik link ze hier onder even) en ook via onze website: https://boekcast.jouwweb.nl/. Via soundcloud (https://soundcloud.com/user-569110609) en de website van BoekCast kan je de podcast luisteren.

Super bedankt alvast voor het volgen!

 

Volg BoekCast op social media:

Maak jouw eigen website met JouwWeb