Recensie Moordspel

Titel: Moordspel

Schrijver: Cis Meijer

Datum: 15-11-16

Cijfer: 9/10

Niets is wat het lijkt. Vier spelers, één slachtoffer...

Robin en haar tweelingbroer Kai gaan met hun klas naar de Ardennen, maar vlak voor vertrek wordt Kai wegens agressief gedrag van school gestuurd. Robin is woedend. In de Ardennen haalt ze haar vriendin en twee vrienden over om tijdens een moordspel de leraar die Kai heeft weggestuurd een lesje te leren. Dat blijkt een gevaarlijke zet, want hij is ineens spoorloos. Speelt hij een spel met hen? Robin vreest dat haar leraar echt in de problemen zit en gaat naar hem op zoek. Wanneer haar beste vriendin ook verdwijnt, verandert de zoektocht in een regelrechte nachtmerrie.

Mijn verwachtingen over dit boek waren echt heel erg hoog. Ik heb de vorige boeken van Cis Meijer ook gelezen en die vond ik super leuk. Toen ik hoorde dat er een nieuw boek kwam, was ik super blij. Eindelijk weer eens een goeie thriller die echt spannend is. Ik ben super blij dat ik het boek zo snel na uitgave al kan lezen! En dat is maar goed ook, want ik kon echt niet meer wachten.

En wauw! Dit was echt geweldig! Dit boek was zó spannend! Ik heb denk ik nog nooit zo'n spannend boek gelezen. Doordat het zo spannend was wilde ik de hele tijd verder lezen. Elk moment dat ik maar even vrij had las ik in dit boek. Het is zo verslavend.

De cover vind ik ook echt heel mooi. Veel beter dan de vorige boeken van haar. Vooral de kleurencombinatie vind ik heel leuk. En de mist maakt het super mysterieus.

De schrijfstijl vind ik echt geweldig! Zoals ik al zei is het super spannend. Maar wat ik vooral heel knap vind is dat er een perfecte balans is tussen te veel en te weinig details. Er worden niet teveel details gegeven, zodat het saai wordt, maar er worden ook niet te weinig details gegeven zodat het onoverzichtelijk wordt.

Steeds dacht ik te weten wie de dader was, maar tien seconden later was dat weer heel anders. En ik kan je zeggen dat de dader niet is wie je denkt dat het is.

En OMG! Het einde! Het einde is fantastisch! Ik kan niet anders zeggen. Het is zo goed uitgewerkt. Ik heb constant op het puntje van mijn stoel gezeten en mijn adem ingehouden. Het is echt bloedstollend!

Moordspel is één van de beste thrillers die ik ooit gelezen heb! Mijn allergrootste compliment aan Cis Meijer, want dit heeft ze GEWELDIG gedaan!

Twijfel niet langer en lees Moordspel!

 

Heb jij Moordspel al gelezen? Laat hieronder weten of je het net zo spannend vindt als ik!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.