Recensie Sure Fire

Titel: Sure Fire

Schrijver: Jack Higgins en Justin Richards

Datum: 23-10-16

Cijfer: 6/10

Grow up fast - or die...

Wanneer de moeder van de tweeling Rich en Jade komt te overlijden, moeten ze bij hun vader gaan wonen. Dat vinden ze maar niks. Ze kennen hem verder niet en daar willen ze verandering in brengen. Hun vader vertelt niet veel en daar wordt de tweeling alleen maar nieuwsgierig van. Maar gaat hun nieuwsgierigheid niet een beetje te ver?

Ik heb dit boek in het Engels gelezen. Normaal lees ik eigenlijk nooit in het Engels, alleen als het moet voor school. Zoals ook bij dit boek zo was. Voor Engels moesten we een boek lezen en uiteindelijk kwam ik dus uit bij dit boek. Op zich leek het me wel een leuk boek, maar verder niet veel bijzonders. 

En dat was het ook. Niet veel bijzonders. Het was zeker wel leuk, maar niet echt bijzonder goed of zo. Misschien komt dat ook omdat ik het in het Engels gelezen heb. Van sommige stukken snapte ik maar de helft.

Toch waren een paar stukken zeker wel spannend. En ook de onverwachte wendingen zag ik niet aankomen.

Wat ik wel heel erg goed vond van het boek, is dat het niet voorspelbaar is. De dingen die gebeuren zijn niet voorspelbaar en dat maakt alles heel onverwacht en verrassend. 

De cover vind ik wel leuk. Het geeft een goed beeld vanwaar het boek over gaat. Het zwart en het geel steekt tegen elkaar af waardoor de gele letters erg duidelijk zijn. De 'K' van Jack, vind ik super leuk gedaan. Zeker een leuke cover!

Als ik dit boek vergelijk met andere actie-boeken dan zal het ergens in het midden komen te staan. Het is gewoon niet echt origineel. Wel is het boek goed uitgewerkt. Maar ik raad de schrijver aan toch ander soort boeken te schrijven.

Zoek jij een simpel boekje waarbij zeker wat spanning komt kijken? Lees dan Sure Fire!

 

Heb jij Sure Fire al gelezen? Laat hieronder weten wat jij ervan vond!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.