Recensie The 5th Wave

Titel: The 5th Wave

Regisseur: J. Blakeson

Datum: 28-01-16

Cijfer: 9/10

Wat ben ik blij dat er een vak als CKV bestaat! Eerst de bios bezoeken en daarna aan iedereen vertellen hoe leuk het was! Toen ik hoorde dat ik een presentatie moest doen voor CKV wist ik meteen wat ik ging doen. The 5th Wave kwam namelijk bijna uit. Geen twijfel! Ik wilde het boek eigenlijk eerst uit hebben voor dat ik de film ging kijken, maar dat was me helaas niet gelukt. Maar dat maakte de film niet minder leuk. De film was echt episch!

Ik vond de film echt heel erg leuk. Ik had nog nooit echt een science fiction film gezien, dus ik was erg benieuwd.

Toen de lichten weer aan gingen en de film afgelopen was, stroomde er een golf van tevredenheid door me heen. Ik zou de film zo nog een keer willen zien. De film is veel beter dan het boek!

Het is een spannende film. Er wordt veel in geschoten en er zijn een aantal heftige achtervolgingen. Dat maakt dat je op het puntje van je stoel blijft zitten en je wilt blijven kijken.

Het enige minpuntje vind ik de romantiek die is gebruikt. Het lijkt wel alsof de regisseur nog snel wat er in moest proppen en het was vergeten. Alles gebeurt in een paar minuten. Dat vind ik wel jammer.

Maar dit was zeker een geslaagde middag!

 

Laat hieronder even weten wat jij van deze film vond! 

Reactie plaatsen

Reacties

Ruben van Wijk
8 jaar geleden

Ik heb deze film ook gezien. Vond hem zelf ook wel leuk en spannend, maar ik snapte lange tijd het verhaal niet

Misschien vind je dit ook interessant

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb