Recensie The fault in our stars

Titel: The fault in our stars

Regisseur: Josh Boone

Datum: 6-3-16

Cijfer: 8/10

Hoe een gewonnen prijsvraag zo veel indruk op je kan achterlaten! Niet te geloven...

Ik wist dat dit een hele zielige film was, waar veel mensen om hebben moeten huilen. Al een heel tijdje lag deze film op mij te wachten, ik had hem per ongeluk gewonnen met een prijsvraag, maar ik had nog geen tijd gehad om de film te kijken. Tot vandaag.

Met heel veel plezier, tranen van het lachen en tranen van verdriet heb ik de film gekeken. Ik kan niet wachten om Paper Towns te kijken!

Wat ik heel erg mooi aan de film vind, is dat er een hele goede balans is tussen de grappige stukjes en de zielige stukjes. Het is goed in evenwicht.

Ook de romantiek in de film is naar mijn mening perfect. Niet te weinig, maar ook zeker niet te veel. Gewoon precies goed.

Wat het enige nadeel van de film is, is dat er een aantal elementen die in het boek voorkomen, niet in de film zitten. Dat heb ik wel echt gemist.

Mijn lieveling scene is denk ik toch wel het moment waarop Hazel Augustus ontmoet. Je merkt dat het eerst een beetje ongemakkelijk is, maar al snel zijn ze hele goede vrienden.

Ik vind het heel mooi om te zien, hoe Hazel heel erg opbloeit nadat ze Augustus ontmoet. Eerst is ze depressief, maar al snel nadat ze hem ontmoet heeft, zie je haar langzaam opbloeien en weer plezier in het leven krijgen.

Ook de boodschap in het verhaal vind ik erg mooi. Hazel laat de kanker haar leven niet domineren, ze gaat door.

Al met al zeker een geslaagde film die ik aan iedereen aanraad!

 

Heb jij de film The fault in our stars gezien? Laat hieronder weten wat jij er van vond!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb