24-12-17

5 boeken die ik wil herlezen in 2018

Er zijn heel veel leuke boeken op de wereld en wat is er nu leuker dan nieuwe, geweldige boeken ontdekken? Maar sommige boeken zijn gewoon zo fantastisch dat je ze het liefste nog een keer wil lezen. Hieronder staan vijf geweldige boeken die ik zo leuk vind, dat ik ze in 2018 nog een keer wil lezen.

Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld

Ik las dit boek dit jaar nog, maar ik weet er eigenlijk nog maar heel weinig van. En dat vind ik ontzettend jammer, want ik weet nog wel dat ik dit boek echt heel erg leuk vond. In 2018 komt er ook nog eens een film uit van Simon, dus reden genoeg om het nog een keer te lezen. En ik weet wel zeker dat ik het net zo leuk ga vinden als de eerste keer.

Recensie: Simon

Daan & Nadia

Daan & Nadia is één van mijn favoriete boeken en daarom wil ik hem heel graag nog een keer lezen. Ik vond het zo'n bijzonder, mooi en ontroerend boek. Ik hoop dat ik het boek nog net zo goed vind als ik het nog een keer ga lezen. Dat is namelijk wel waar ik bang voor ben. Maar als ik dan weer bedenk hoe goed ik dit boek vond, dan is dat eigenlijk onzin. 

Recensie: Daan & Nadia

Zeven minuten na middernacht

Ik heb dit boek best wel een tijd terug gelezen, maar ik kan me nog goed herinneren dat ik het fantastisch vond. Ik gaf het daarom ook 10/10 punten. Ik had helemaal niks aan te merken. Het boek heeft toen heel veel indruk op me gemaakt en ik ben heel erg benieuwd of het dat weer gaat doen. 

Recensie: Zeven minuten na middernacht

De Selectie

Ik wil vooral heel graag deel één, twee en drie lezen, aangezien ik over deel vier en vijf niet zo enthousiast ben. De Selectie was vroeger echt mijn favoriete serie (totdat ik Geek Girl las). Ik weet er nog maar heel weinig van en ik vind dat ik dat niet kan maken als ik het heb over mijn op één na favoriete serie. Pas las ik er weer iets over en bij elke zin dacht ik ongeveer: oja, oja! Dus hoogste tijd om alles weer op te halen!

Wonder

Ik heb dit boek nog geen week geleden gelezen en ik wil het nu alweer herlezen. Want was was het geweldig. Ongelofelijk. Ik denk ook dat ik Wonder wel 100 keer zou kunnen lezen, zonder dat ik me zou vervelen. Ik ben ook helemaal niet bang dat ik het na de tweede keer lezen minder leuk ga vinden. Ik weet gewoon dat ik het weer geweldig ga vinden. Dit boek wil ik eigenlijk gewoon elk jaar herlezen, zodat ik het nooit zal vergeten.

Recensie: Wonder

Welke boeken vind jij zo geweldig dat je ze nog een keer wil lezen? Laat het hieronder in de reacties weten!

Reactie plaatsen

Reacties

Danique
6 jaar geleden

Leuke post! Ik heb precies hetzelfde met Simon! Ook maar herlezen in 2018!

Maak jouw eigen website met JouwWeb